pondelok 28. marca 2011

Ako sa zaregistrovať na certifikačnú skúšku cez Pearson VUE

Medzinárodné IT certifikáty sú výborný spôsob, ako zlepšiť svoju IT kariéru. New Horizons Slovensko je autorizovaným testovacím centrom Pearson VUE, ktoré zastrešuje viaceré IT certifikačné skúšky. Dnes vám prinášame podrobný návod, ako postupovať, keď sa chcete prihlásiť na certifikačnú skúšku Pearson VUE.

Medzi skúšky, ktoré zastrešuje Pearson VUE, patria produkty spoločností, ako sú Adobe, Cisco, Citrix, CompTIA, Oracle, AppSense, Aruba, Autodesk, Avalog, Avaya Inc., BCS/ISEB, Brodcade, Business Objects, Check Point Software, CIW, CWNP, Dassault Systemes, EC/Council, EMC, Esri, EXIN, Fortinet, InfoComm International, Institute of Certified Records Managers (ICRM), ISC2, ISEB, Isilon, iSQI, Linux Professional Institute (LPI), National Instruments (NI), Nokia Qt, Nokia Siemens Networks, Novell, Object Management Group (OMG), Pegasystems, PEOPLECERT, PostgreSQL CE (SRA OSS), Red Hat, Riverbed, RSA Security, SAP, Security Certified Program (SCP), Siemens Enterprise Communications, SpringSource, SPSS, TANDBERG, UMTP, Vmware, Zend Technologies.

Pearson VUE certifikácia je momentálne dostupná v našom centre v Bratislave, ale už čoskoro bude dostupná aj v našom centre v Košiciach. Kliknite na nasledujúce tlačidlo a zobrazíte sprievodcu prihlásením na certifikačnú skúšku.