pondelok 16. mája 2011

Kurzy a školenia Microsoft Excel 2010

Spoločnosť New Horizons Slovensko vám ponúka flexibilné počítačové kurzy Microsoft Excel. V našej ponuke nájdete kurzy Excel 2010, ale aj staršie kurzy Excel 2007 alebo Excel 2003. Kurzy sú podľa náročnosti rozdelené do troch úrovní od úplných začiatočníkov až po pokročilých používateľov.

Excel – úroveň 1

Na tejto úrovni sa zoznámite s prostredím Microsoft Excel, bunkami, stĺpcami/riadkami, pracovnými hárkami, pásom nástrojov a tiež budete ukladať a otvárať Excel zošity. Použijete rôzne spôsoby označovania buniek, aby ste ich mohli kopírovať/presúvať, vymazávať, kopírovať a meniť formáty textu, čísla, meny, dátumu/času, percent a upravovať existujúce.

Excel – úroveň 2

Na tejto úrovni si porovnáte hlavné rozdiely oproti starším verziám, zopakujete prácu s bunkami, hárkami, zošitmi a úpravy formátu. Naučíte sa používať nové formátovacie funkcie Excel 2010, podmienené formátovanie pomocou vizuálnych prvkov. Spoznáte silu vzorcov a Excel funkcií s relatívnym/absolútnym adresovaním, ich úpravy, kopírovanie a presúvanie.

Excel – úroveň 3

Na kurze sa naučíte vytvárať Excel formuláre s ovládacími prvkami, zabezpečiť hárok/zošit a vytvárať vnorené funkcie s názvami oblastí. Vyskúšate si praktické výhody vyhľadávacích (VLOOKUP, HLOOKUP...), logických (IF, AND...) a textových funkcií (LEFT, RIGHT, FIND...). Väčšie množstvo údajov spracujete pomocou medzisúčtov a kontingenčných tabuliek, ktoré vytvoríte a upravíte podľa potreby zmenou formátu, výpočtov a štruktúry.

Kurzy Excel na mieru

Ak ste skupina kolegov, ktorí sa potrebujú zdokonaliť len v niektorých oblastiach Excelu, v New Horizons vám vieme pripraviť kurzy Excel na mieru tak, aby pokryli také Excel funkcie, ktoré najviac potrebujete (napr. kontingenčné tabuľky).

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke kurzy Microsoft Excel.