utorok 27. septembra 2011

Počítačové kurzy online

Veľké množstvo kvalitných informácii sa už dá vyhľadať na webe a preto sa netreba čudovať, že študenti uprednostňujú tento spôsob štúdia. Okrem toho, že šetrí čas a náklady na cestovanie, prináša aj obrovskú flexibilitu – študujete vtedy, kedy vám to najviac vyhovuje. New Horizons vám umožňuje zapojiť sa do IT kurzov online v dvoch formách.

Online ANYTIME
Online ANYTIME je e-learningová forma vhodné pre každého, kto sa rád učí vlastným tempom. Táto forma je riešením, ak uprednostňujete samoštúdium. Pri vzdelávaní si určujete svoje vlastné tempo. Počas kurzov máte neobmedzený prístup k serverom a potrebnému softvéru.

V tejto forme ponúkame väčšinu IT kurzov z našej ponuky. Kurzy sú v angličtine, čo prináša obrovskú výhodu najmä tým, ktorí sa chcú pripraviť na medzinárodné certifikácie. Takouto formou sa môžete z pohodlia domova pripraviť napríklad na certifikáciu MCITP Enterprise Desktop Administrator 7, kde príprava zahŕňa oficiálny MOC kurz 6292 a MOC kurz 6294.

Online LIVE
Online LIVE je vzdelávanie z pohodlia domáceho prostredia. Základný rozdiel oproti Online ANYTIME je, že v tomto prípade je kurz vyučovaný naživo s lektorom a k študentovi je doručený cez internet. Študent má teda celý čas k dispozícií možnosť interakcie s lektorom a ostatnými študentmi v reálnom čase. Aj táto forma IT vzdelávania redukuje cestovné náklady, ak nemáte možnosť absolvovať želaný počítačový kurz v mieste svojho blízkeho okolia.

V porovnaní s kurzom prebiehajúcim v triede o nič neprichádzate, keďže v priebehu štúdia si potrebné zručnosti viete prakticky odskúšať na reálnych zariadeniach prostredníctvom online virtuálneho prostredia.
Takto môžete študovať nie len počítačové kurzy ale aj ľubovoľné iné kurzy. Touto metódou New Horizons pravidelne sprostredkuje študentom vysoko špecifické kurzy ITIL, kurzy Six Sigma alebo Cisco kurzy, ktoré sú vyučované špičkovými certifikovanými trénermi zo zahraničia. Študenti týchto kurzov profitujú z faktu, že celý kurz prebieha v angličtine, čo výrazne uľahčuje ich prípravu na certifikačné skúšky, ktorú sú tiež v angličtine.

Online kurzy ITIL, Six Sigma, Cisco a iné ponúka aj naše centrum v Prahe.