štvrtok 29. septembra 2011

Vyskúšajte si zadarmo online ITIL kurz

Na otvorenie ITIL kurzu už nemusíte čakať dlhé mesiace, kým sa nazbiera dostatočný počet účastníkov. Ak to so svojou kariérou myslíte vážne, neuspokojíte sa len s absolvovaním kurzu, ale budete tvrdo pracovať na tom, aby ste získali aj medzinárodne uznávaný ITIL certifikát.

New Horizons vám ponúka 2 možnosti, ako môžete absolvovať ITIL kurz v anglickom jazyku a kvalitne sa pripraviť na certifikačnú skúšku:
  1. Online ANYTIME je e-learningová forma vhodné pre každého, kto sa rád učí vlastným tempom. Táto forma je riešením, ak uprednostňujete samoštúdium. Pri vzdelávaní si určujete svoje vlastné tempo.
  2. Online LIVE je vzdelávanie z pohodlia domáceho prostredia. Základný rozdiel oproti Online ANYTIME je, že v tomto prípade je kurz vyučovaný naživo s lektorom a k študentovi je doručený cez internet. Študent má teda celý čas k dispozícií možnosť interakcie s lektorom a ostatnými študentmi v reálnom čase.

Chcete si kurz vyskúšať?
Prejdite na stránke Online IT kurzy a v zozname vyhľadajte kurz ITIL (časť kurzy pre systémových administrátorov) a môžete si spustiť demo vo forme Online ANYTIME.