utorok 22. novembra 2011

Kalendár ako predvolený priečinok (Outlook)

Ak spúšťate aplikáciu Outlook v predvolenom nastavení, ako prvý uvidíte priečinok Inbox. Ale ak chcete sa pozrieť na kalendár a zoznam úloh ešte pred kontrolou e-mailov, nie je dôvod, aby ste zbytočne klikali a menili pohľad pri každom otvorení Microsoft Outlook. Našťastie je jednoduché zmeniť priečinok, ktorý sa otvorí ako prvý pri spustení programu Outlook.

Napríklad, ak chcete otvoriť aplikáciu Outlook a vidieť kalendár namiesto doručenej pošty, zvoľte Tools | Options z menu a v dialógovom okne kliknite na kartu Other. Potom kliknite na tlačidlo Advanced Options, čím otvoríte dialógové okno a v rozbaľovacom menu Startup In This Folder vyberte možnosť Calendar (alebo niektorý z ostatných priečinkov). Teraz dvakrát kliknite na tlačidlo OK sa vrátite sa do aplikácie Outlook. Zatvorte a znova spustite program Outlook.

V Outlooku 2010, kliknite na File | Options. V dialógovom okne Outlook Options vyberte v ľavom stĺpci možnosť Advanced a v skupine Outlook start and exit vyberte zodpovedajúcu možnosť Start Outlook in this folder kliknutím na tlačidlo Browse.