utorok 8. novembra 2011

New Horizons štvrtykrát za 4 roky medzi TOP 20

Počítačová škola New Horizons Computer Learning Centers znovu získala miesto medzi Top 20 vzdelávacími spoločnosťami na svete v oblasti informačných technológií (IT). Toto ocenenie získava pravidelne už štvrtý rok v poradí od jeho zavedenia v roku 2008 poprednou webou stránkou TrainingIndustry.com.

New Horizons má viac ako 300 vzdelávacích centier v 70 krajinách sveta a budúci rok oslávi svoje 30. výročie. New Horizons, najväčšia IT vzdelávacia spoločnosť, ponúka širokú škálu tréningov administrátorských, aplikačných a obchodných zručností, ktoré siahajú od základných nástrojov produktivity práce na PC (Microsoft Office a pod.) až po zložitejšie podnikové systémy (Microsoft, Cisco, VMware, bezpečnosť, networking, virtualizácia a cloud computing).

Toto prestížne ocenenie potvrdzuje vedúce postavenie spoločnosti New Horizons v oblasti inovácie IT školení, rozsahu IT kurzov, ponúkaných vzdelávacích metód, geografického dosahu a iných kvalifikačných kritérií. "Vytvorenie zoznamu Top 20 IT školiacich spoločností spomedzi vysoko kvalitných IT školiacich centier v roku 2011 bolo ťažké," povedal Ken Taylor, výkonný riaditeľ TrainingIndustry.com. "New Horizons si naďalej udržiava svoje postavenie medzi najlepšími spoločnosťami v oblasti IT vzdelávania a napĺňa tak svoj záväzok týkajúci sa kvality a vedúcej pozície v tomto odvetví. Toto uznanie je dôkazom našej misie – podporovať ľudí na ceste k úspechu prostredníctvom vzdelávania," povedal Earle Pratt, riaditeľ spoločnosti New Horizons Computer Learning Centers.