piatok 30. decembra 2011

Úspechy nášho blogu v roku 2011

Aj v tomto roku postupne pribúdali tipy a triky z rôznych počítačových oblastí. Aké vlastne boli, čomu sme sa najčastejšie venovali a koľko článkov sme na blogu zverejnili, môžete čiastočne zistiť aj sami, ak sa pozriete na počet kľúčových slov v jednotlivých kategóriách a aktuálny počet článkov v našom archíve.

Dnes sa s vami chceme podeliť o niektoré štatistické údaje, ktoré nemáte ako čitatelia k dispozícii. V roku 2011 na stránku zavítalo takmer 14000 nových návštevníkov a ďalších 2200 sa k nám pravidelne vracia.

Na náš blog zavítali návštevníci z 50 krajín sveta. Prevažná väčšina prišla zo Slovenska, ďalšími krajinami boli Česká republika a Veľká Británia. Na nasledujúcej mape môžete vidieť, z ktorých slovenských miest k nám chodili návštevníci najčastejšie.



Najobľúbenejší webový prehliadač medzi našimi návštevníkmi je Firefox a používa ho 40 % návštevníkov. Za ním nasleduje s 23,2 % Internet Explorer a s necelými 23 % prehliadač Google Chrome.

Najnavštevovanejším článkom bol článok Vytváranie univerzálnejších kontingenčných tabuliek pomocou funkcie List, ktorý si prečítalo 475 návštevníkov. Najrušnejším dňom bol 12. júl, kedy si naši návštevníci prečítali viac ako 170 článkov.

Dúfame, že vám naše tipy budú aj naďalej pomáhať a uľahčovať prácu. Tešíme sa na vás a prajeme vám úspešný rok 2012.