pondelok 4. júna 2012

Buďte prví a získajte kompetencie v CyberSecurity

Denne sa dozvedáme o rozličných útokoch na elektronické systémy, ktoré spôsobujú napadnutým organizáciám veľké problémy a finančné straty. Riešením je efektívne zabezpečenie elektronických systémov proti narušeniu, čo spôsobuje nárast dopytu po expertoch v oblasti. My v New Horizons sme postupne uviedli na Slovensku a v Čechách niekoľko svetovo unikátnych vzdelávacích kurzov, ktoré umožňujú získať svetovo akreditované certifikáty takých organizácií, akými sú CompTIA, EC Council, ISC2 a ISACA. Okrem toho máme v ponuke kurzy CyberSecurity od Microsoft a Cisco.

New Horizons vám ponúka globálne akreditované systémy kurzov v oblasti CyberSecurity od najvýznamnejších organizácií v brandži. Môžete začať úplne prvým kurzom, alebo pokračovať a stavať na vašich doterajších kompetenciách a certifikátoch.

Kurzy pre pokročilých a expertov od EC Council


 Ako jediní na Slovensku a v Čechách vám prinášame akreditovaný tréning s Master inštruktorom. Najbližší termín už 18.6. v Prahe! (viac)


Pripravujeme nový kurz Computer Hacking Forensic Investigator na jeseň 2012. Pre viac informácii a skorú registráciu nás kontaktujte.


Kurzy pre začiatočníkov a pokročilých od CompTIA a ISC2



Kliknite na logo pre zobrazenie termínov kurzu.









CISA – globálne akreditovaný certifikát od ISACA