pondelok 27. januára 2014

Exspirácia Windows XP SP3 a Windows Office 2003 (online seminár) – vstup voľný

Microsoft ukončí všetku podporu pre desať rokov starý Windows XP SP3 a Office 2003 o pár mesiacov. Po 8. 4. 2014  nebudú vydávané žiadne nové aktualizácie zabezpečenia, rýchle bezpečnostné opravy, voľne prístupné ani platené možnosti asistovanej podpory alebo on-line aktualizácie technického obsahu. Čo to znamená pre vás? Znamená to, že by ste mali konať už teraz! Ak nebudete migrovať pred uplynutím tohto termínu, môžete čeliť vážnym prevádzkovým problémom, vrátane zvýšených bezpečnostných rizík, absencie podpory softvéru a hardvéru, zvýšených nákladov na interné IT a strate konkurenčných výhod, na ktorých ste tak dlho pracovali.

V tomto online seminári budeme diskutovať o konci Windows XP a bezpečnostných rizikách a problémoch, ktoré so sebou prináša. Budeme pokrývať stratégie a primerané školenie, ktoré pomôžu zaistiť hladký prechod na systém Windows 7 alebo Windows 8.

Tento webinár je pre IT manažérov a osoby s rozhodovacou právomocou, ktorých úlohou je hodnotiť a udržiavať IT štruktúry v organizáciách.

Lektor: Adam Gordon

Webinár je v anglickom jazyku. Vstup na webinár je po registrácii voľný.

Dátum: 28. január 2014 (utorok)
Začiatok: 9:00am PST / 12:00pm EST / 5:00pm GMT / 17:00 Central European Time
Trvanie: 75 minút

Registrácia