streda 13. októbra 2010

Prestížna IT certifikácia na celý život

CompTIA certifikácie poskytujú medzinárodne uznávaný dôkaz nevyhnutných vedomostí z technologických základov v IT oblasti. Získanie uznávanej priemyselnej CompTIA certifikácie poskytuje jednotlivcom zvýšenú záruku získania práce, rozšírené možnosti kariérneho postupu a dôveryhodnosti na pracovisku. CompTIA však mení od 1. 1. 2011 certifikačnú politiku z doživotnej certifikácie na takú, ktorá vyžaduje celoživotné vzdelávanie a pravidelnú recertifikáciu.

Prečo CompTIA mení spôsob certifikácie? CompTIA sa mení, aby dodržala akreditáciu ISO 17024 pre CompTIA A+, CompTIA Network+ a CompTIA Security+. ISO akreditácia je extrémne dôležitá z dôvodu globálnej dôveryhodnosti certifikácie.

Certifikujte sa do 31. decembra 2010 a vaše certifikácie CompTIA A+, CompTIA Network+ alebo CompTIA Security budú platiť navždy. Viac informácií ako aj dostupné kurzy a certifikáty CompTIA nájdete na stránke CompTIA GOOD TO GO.


CompTIA je vedúce združenie zastupujúce medzinárodnú technologickú komunitu. V súčasnosti je CompTIA známa ako poskytovateľ profesionálnych certifikácií pre oblasť informačných technológií.