pondelok 10. januára 2011

Integrované vzdelávanie v počítačovej škole New Horizons

New Horizons Computer Learning Centers rozširuje svoju pôsobnosť už od roku 1982 a za ten čas sa stalo najväčšou nezávislou IT tréningovou spoločnosťou na svete. Od roku 2009 poskytuje New Horizons Slovensko jednotlivcom a spoločnostiam služby v oblasti IT vzdelávania a obchodných zručností už aj na Slovensku prostredníctvom svojej pobočky v Bratislave a od roku 2010 aj v Košiciach.

Môžete si vybrať z niekoľko stoviek rôznych kurzov, ktoré sú vyučované najlepšími trénermi a ponúkame ich vo viac ako 300 centrách na celom svete.

Niektoré počítačové školy ponúkajú len klasické vyučovanie v triede, zatiaľ čo iné školy ponúkajú iba online vzdelávanie. Iba počítačová škola New Horizons Bratislava ponúka kompletné integrované vzdelávacie riešenie.

Integrované vzdelávanie

Model integrovaného vzdelávania
Integrovaný vzdelávací prístup v New Horizons vás prevedie cez všetky fázy životného cyklu výučby. Integrovaná výučba umožňuje previazať vzdelávacie riešenia na ciele, aby prinášali reálne a merateľné výsledky.
  • Testovanie
    Odhadnutie potrieb na začiatku životného cyklu vzdelávania umožní študentom a zodpovedným manažérom stanoviť jasné ciele, zvoliť správne riešenie a merať efektívnosť tréningového programu s cieľom maximalizovať investície.
  • Výučba
    Vzdelávacie riešenia v spoločnosti New Horizons sú zamerané na študentov a navrhnuté tak, aby poskytli merateľnú a udržateľnú hodnotu. Ponúkame najlepší vzdelávací obsah doplnený o moderné vzdelávacie metódy. Zistite viac o našich inovatívnych vzdelávacích metódach.
  • Posilňovanie
    New Horizons ponúka nástroje na zvýšenie zapamätania naštudovaného materiálu a zlepšenie vzdelávacieho procesu. K dispozícii máte zdroje, ako sú praktické laby, referenčné materiály a praktické skúšky, ktoré zlepšia váš celkový dojem zo vzdelávania u nás.
  • Podpora
    Naši študenti dostávajú nielen študijné pomôcky a potrebný tréning, ale dostávajú aj doplnkovú podporu, ktorá im pomôže úspešne zvládnuť celý vzdelávací cyklus. Naše podporné zdroje pre študentov sú cenný doplnok k nástrojom na posilňovanie.
  • Overenie
    Overenie umožňuje študentom alebo manažérovi zodpovednému za vzdelávanie identifikovať nadobudnuté vedomosti, oblasti vyžadujúce ďalšie zlepšenie a hodnotu získaných zručností. Študenti vedia na základe vyhodnotenia kurzov a úspešne absolvovaných certifikačných skúšok, že u nás dosahujú želané ciele vo vzdelávaní.