streda 9. marca 2011

Seminár: Microsoft System Center + darček pre účastníkov

Potrebujete znížiť náklady na IT infraštruktúru, zvýšiť dostupnosť aplikácií a zlepšiť úroveň poskytovaných služieb? Príďte na náš seminár na tému Microsoft System Center. Seminárom vás bude sprevádzať MCT certifikovaný tréner Peter Milon.

Dlhodobým cieľom Microsoftu je pomôcť IT spoločnostiam naplno využiť samoriadenie, orientáciu na používateľov a výhody dynamických systémov. Microsoft System Center zhromažďuje informácie z infraštruktúry, procesov a overených postupov, čím pomáha IT profesionálom optimalizovať IT infraštruktúru.

Seminár sa uskutoční vo štvrtok 31. 3. 2011 o 16.00 hod. v Apollo Business Center II na Prievozskej ulici 4, blok A v Bratislave.

Každý z účastníkov seminára dostane od nás ako darček voucher s 20% zľavou na ľubovoľný administrátorský kurz vyučovaný metódou Mentored Learning z našej aktuálnej ponuky, ktorý môže využiť počas garantovaného termínu v mesiaci apríl 2011.

Vstup na seminár je po registrácii voľný. Registrovať sa môžete na e-mailovej adrese marketing@newhorizons.sk alebo na tel. čísle +421 55 7201 151.

Registrácia prebieha len do 25. 3. 2011 alebo do naplnenia miestnosti. Tešíme sa na vás.