streda 20. apríla 2011

Webinár: Zapojenie firmy do cloudu – exekutívny prehľad

Zapojili ste sa už do cloudu? Mark R. Williams, senior konzultant IPD/Everything Channel, vám poskytne zhodnotenie kľúčových rozhodnutí, ktoré je potrebné urobiť, aby ste úspešne transformovali vašu firmu na cloudový model. Tento webinár pokrýva stručne prehľad trhu a výsledky v dôležitých disciplínach vo firmách, ktoré sú ovplyvnené transformáciou, ako je marketing, predaj, prevádzka a poskytovanie služieb.

Vypočujte si viac o príležitostiach, ktoré prináša cloud computing pre trh, zmene nákupného správania zákazníkov (prečo chcú cloudové riešenia), kľúčových aspektov transformácie biznisu do cloudu a potenciálnych obchodných výzvach. Získajte základné informácie potrebné na vytvorenie akčného plánu ako aj ďalšie kroky na získanie výhody ohromných príležitostí dostupných pre poskytovateľov riešení v cloude. Tento webinár vám prináša CompTIA Cloud/SaaS Community.

Tento webinár vám prinášame vďaka partnerstvu počítačovej školy New Horizons Slovensko a CompTIA. CompTIA je známa ako poskytovateľ profesionálnych certifikácií pre oblasť informačných technológií. Webinár je v anglickom jazyku. Vstup na webinár je po registrácii voľný.

Prednáša: Mark R. Williams, senior konzultant IPD/Everything Channel

Dátum: 27. apríl 2011 (streda)
Začiatok: 1:00 PM Central Time (US & Canada), 20:00 Central European Time
Trvanie: 60 minút

Registrácia