utorok 28. júna 2011

Prázdny kalendár vytlačený z Outlooku (2003/2007/2010)

Prázdny kalendár je užitočný v niekoľkých situáciách. Napríklad, možno sa práve zúčastňuje projektu, kde plánujete schôdzky, a potrebujete kalendár na zdôraznenie dôležitých míľnikov projektu. Keďže si zrejme nechcete znetvoriť svoj vlastný kalendár, tak si radšej vytlačíte prázdny kalendár z programu Outlook.

Najprv si potrebujete vytvoriť prázdny kalendár. Kliknite na ikonu/tlačidlo Calendar na navigačnej lište. Potom kliknite na karte Home na tlačidlo Manage Calendar v skupine Manage Calendars. V rozbaľovacom menu vyberte možnosť Create New Blank Calendar. (V Outlooku 2003/2007 kliknite v menu na File, vyberte New a následne Folder.)


Do textového poľa Name zadajte meno nového kalendára. Ak je to potrebné, vyznačte Calendar v časti Select where to place the folder a kliknite na tlačidlo Ok.


Teraz budeme tlačiť kalendár. Vyberte novovytvorený kalendár zaškrtnutím políčka v sekcii My Calendars na navigačnej lište a zrušte začiarknutie všetkých ostatných kalendárov. Zvoľte kartu File a kliknite na tlačidlo Print (vo verzii 2003 vyberte z menu File | Print).

V nastaveniach môžete upraviť štýl tlače a rozsah dátumov. Potom kliknite na tlačidlo Ok a vytlačíte prázdny kalendár.