streda 19. decembra 2012

Výhody Acrobat XI Pro a Creative Cloud vo vzdelávaní

Adobe® Acrobat® XI Pro a všetky aplikácie sady Adobe Creative Suite® poskytujú maximálnu tvorivú slobodu. Tieto produkty okrem iného prinášajú nasledujúce výhody.


  • Sledovanie pokroku a jasnejšia komunikácia pri interaktívnych PDF – Použitie PDF dokumenty s bohatým mediálnym obsahom alebo ePortfolios umožňuje ľahko sledovať a hodnotiť pokrok v priebehu času a pomôže zaistiť spätnú väzbu rýchlejšie a jasnejšie pomocou textu alebo poznámok.
  • Venujte viac času učeniu, menej času znovu vytváraniu materiálov – použite intuitívne PDF editačné nástroje pre aktualizáciu textu a obrázkov v Acrobat XI Pro. Preveďte PDF do Microsoft Word, Excel, PowerPoint formátov, uložte písmo, formátovania a čas.
  • Vytvorte PDF, ktoré môže zobraziť ktokoľvek, podpísať alebo komentovať – Zdieľajte PDF súbory, formuláre a ePortfolios s vedomím, že študenti, kolegovia a administrátori ich môžu otvoriť a pracovať s nimi pomocou bezplatného softvéru Adobe Reader® na svojom počítači alebo mobilnom zariadení.
  • Pomôžte ochrániť obsah – Lepšie zabezpečenie citlivých dokumentov, ako sú študentské a zamestnanecké záznamy, grantové návrhy, diplomové práce a výskumné štúdie.