pondelok 11. apríla 2011

Štyri zaručené spôsoby, ako zvýšiť návštevnosť vašej webovej stránky

Vždy chcete viac návštevníkov na vašich stránkach. Ak napríklad ponúkate e-Commerce stránky, viac návštev znamená viac potenciálnych zákazníkov. Ale ako priviesť návštevníkov na vaše stránky? Môžete začať týmto jednoduchým návodom:

  • Pomôžte ľuďom nájsť vaše stránky. Pretože väčšina ľudí hľadá stránky pomocou vyhľadávačov, má zmysel neustále predkladať svoje stránky vyhľadávačom (Všimnite si, že sme povedali neustále; zaslaním odkazu na vašu webovú stránku len raz za rok, nemusíte dostať výnos výsledkov, aké hľadáte.). Tiež si preštudujte odporúčania na stránkach pre jednotlivé vyhľadávače a uvidíte, ako môžete zlepšiť vaše hodnotenie.
  • Poskytujte najlepší možný obsah. Ak si dokážete, či zákazník vždy dostane to, čo hľadá, keď navštívi vaše stránky, bude sa nielen sám vracať, ale je tiež možné, že bude vašu stránku odporúčať aj ostatným.
  • Vytvorte si priateľov. Hoci máte veľmi unikátny produkt alebo služby, je pravdepodobné, že existuje rad internetových stránok, s ktorými by ste si mohli zdieľať odkazy. Kontaktujte správcu týchto webových stránok a nastavte vzájomné prepojenie odkazmi. Prípadne zvážte nákup reklamného priestoru na týchto webových stránkach, prípadne nákup PPC reklám.
  • Nezabudnite aj na staromódny spôsob. Jednoduchá tlačová správa odoslaná správnym ľuďom môže znamenať tisíce potenciálnych návštev.